PVC-ul este al treilea cel mai folosit plastic sintetic din lume, fiind un polimer creat din etilenă și clorură. Este de două tipuri, rigid și flexibil și este îndeosebi folosit în construcții, sub formă de țevi și profile pentru uși, ferestre. Datorită faptului că se poate păstra și sub formă de pudră, acesta se poate depozita pe termen lung, fiind, în același timp, inoxidabil și rezistent la factorii de degradare.

SC Canay Impex SRL s-a înființat în 1997 ca firmă ce produce și comercializează lambriu și profiluri, țevi și glafuri din PVC, atât pentru utilizare interioară cât și exterioară. În fabrica situată în Fălticeni se produc aproximativ 1.500 de tone de PVC anual, care iau forma produselor menționate mai sus și cărora li se adaugă și țevi pentru instalații electrice și caneluri pentru cablul TV, Internet și telefonie. În ceea ce privește diferențierea față de alte firme producătoare de PVC, Canay Impex se deosebește de acestea prin faptul că produsele sunt amestecate cu micro-substanțe precum micro-stabilizatori, modificatori, stabilizatori
UV, lubrifianți și dioxid de titaniu (TiO2).
Fără micro-substanțele din prima categorie, PVC-ul ar arde în procesul de extrudare și
nu și-ar păstra forma. Modificatorii de impact transformă materialul din unul fragil într-unul
elastic și flexibil. Stabilizatorii UV păstrează culoarea produselor și nu permit îngălbenirea lor
sub influența razelor ultraviolete. Lubrifianții previn frecarea dintre materialele de PVC și
suprafețele de metal și, în același timp, le conferă o suprafață fină. Dioxidul de titaniu este o
componentă indispensabilă produselor noastre deoarece le dă culoare și le înzestrează cu
proprietatea de a reflecta radiația solară. Niciuna din substanțele folosite în fabricarea PVCului Canay nu este dăunătoare mediului sau omului.
Contact:
Telefon: +04 (230) 542-455
Mobil: +40 (740) 900 – 275
E-mail: office@canay.ro
Catalog produse: http://www.canay.ro/catalog.htm

img_7122-2img_7112-2