De câte ori nu ai fost frustrat, ca șofer de cursă lungă, de faptul că în mediul rural/suburban nu există localuri unde se pot mânca produse gătite? Deoarece piața este suprasaturată de lanțuri de fast-food-uri, micile întreprinderi au dispărut, încetul cu încetul, din peisajul gastronomic. Cu toate acestea, cele care au fost perseverente și au fost determinate să rămână, în pofida concurenței, au făcut-o.

img_6852

În această categorie intră și CANAY IMPEX SRL, unicul restaurant cu specific turcesc din zonă, localizat în comuna Vadu Moldovei, județul Suceava. Restaurantul este implementat într-o poziție strategică, dispunând de o parcare imensă pentru mașinile de mare tonaj și de un magazin mixt și terasă. Mâncărurile sunt, desigur, pe măsura calibrului locației în sine, fiind la un preț nesimțit de convenabil: există o varietate colorată de produse turcești și românești, de la ciorbele tradiționale (linte, rădăuțeană, de burtă), mici din carne de oaie, cotlet de oaie la salate, fripturi, kebaburi frigărui, vinete umplute și deserturi, în special bine-cunoscutul orez cu lapte, kadaief-ul și baklavaua. Toate aceste bunătăți sunt servite de un personal binevoitor și întotdeauna cu zâmbetul pe buze, care vă stă la dispoziție pe tot parcursul șederii dumneavoastră.

Un avantaj uriaș al restaurantului Canay este programul non-stop, astfel, șoferii care lucrează în ture de noapte epuizante, pot găsi o masă caldă și un mediu propice unei odihne liniștitoare.

img_6982

Contact: 

Com. Vadu Moldovei, nr. 49, jud. Suceava, pe E85

Telefon: 0230.542.455

Sursa: http://stiri.suceavainfo.ro/canay-da-gust-drumului-e85/