S.C. CANAY IMPEX S.R.L. produce şi comercializează lambriu şi profile din PVC pentru finisaje în construcţii, la secţia de producţie proprie din oraşul Fălticeni, care are o capacitate de producţie de 1500 tone de PVC/an.

            Înfiinţată în anul 1997, SC CANAY SRL este o companie specializată în fabricarea lambriurilor, profilelor şi ţevilor din PVC.

            Cu o experienţă de 20 ani în domeniul producerii de profile din PVC, firma CANAY şi-a câştigat respectul şi încrederea clienţilor săi. Situată în municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, compania noastră dispune de facilităţi de producţie pe o suprafaţă de 5.000 metri pătrați.

Lambriuri, profile şi ţevi din PVC

            S.C. CANAY IMPEX S.R.L. oferă o gamă variată de lambriuri, profile şi ţevi din PVC.

  • Lambriuri din PVC pentru interior şi exterior
  • Accesorii din PVC pentru lambriu.
  • Ţevi din PVC pentru instalaţii sanitare, canalizare si electrice.
  • Glafuri din PVC.

         Uşurinţă în montaj

         Punerea în operă se face fără dificultăţi particulare şi nu necesită o pregătire specială.
         Elementele de finisaj Canay au fost astfel concepute încât să pună la dispoziţia utilizatorilor o modalitate rapidă şi simplă de realizare a unor finisaje uşoare, rezistente şi cu aspect deosebit.

           Igienă, sănătate şi mediu

         Produsele nu conţin substanţe dăunătoare sănătăţii oamenilor sau integrităţii mediului înconjurător, ele corespunzând standardelor impuse de Ministerul Sănătăţii.

  Restaurant

         Restaurantul, unicul restaurant cu specific turcesc din zonă,  este implementat într-o poziție strategică, localizat în comuna Vadu Moldovei, județul Suceava, dispunând de o parcare imensă pentru mașinile de mare tonaj și de un magazin mixt și terasă. Mâncărurile sunt, desigur, pe măsura calibrului locației în sine, fiind la un preț foarte convenabil: există o varietate colorată de produse turcești și românești, de la ciorbele tradiționale (linte, rădăuțeană, de burtă), mici din carne de oaie, cotlet de oaie la salate, fripturi, kebaburi,  frigărui, vinete umplute și deserturi, în special bine-cunoscutul orez cu lapte, kadaief-ul și baklavaua.

         Toate aceste bunătăți sunt servite de un personal binevoitor și întotdeauna cu zâmbetul pe buze, care vă stă la dispoziție pe tot parcursul șederii dumneavoastră. Un avantaj uriaș al restaurantului Canay este programul non-stop, astfel, șoferii care lucrează în ture de noapte epuizante pot găsi o masă caldă și un mediu propice unei odihne liniștitoare.

         Gastronomia turcească este una dintre cele mai bogate și colorate din întreaga lume. Chiar și cu apariția fast-food-urilor, turcii preferă mâncarea gătită, mai sănătoasă și mai savuroasă.        Ingredientele principale ale felurilor de mâncare sunt: mielul, carnea de vită, cea de pasăre, vinetele, ardeii verzi, ceapa, usturoiul, lintea, fasolea și roșiile iar condimentele preferate ale populației turce sunt: chimionul, piperul negru, boiaua, menta, oregano, cuișoarele și cimbrul. Supele, lactatele și produsele din carne și legume nu lipsesc niciodată dintr-un meniu turcesc.